Mees on pahane, sest koroonateemalised artiklid on meediaväljaannetes tasulised

Kuuuurija
Copy
Mees arvuti taga.
Mees arvuti taga. Foto: Panther Media / Scanpix / Renaud Philippe

«Kuuuurijaga» võttis ühendust 60-aastane koroonat põdenud meesterahvas, kes on pahane, et koroonateemalised artiklid on tasulised.

Ants (nimi muudetud, toim.teda) helistas «Kuuuurijale», et avaldada pahameelt tasuliste artiklite üle. «Ma saan aru, kui muud artiklid on tasulised, aga meil on riigis eriolukord ning kõik koroonat puudutav peaks olema tasuta,» pahandas Ants.

Ants põdes hiljuti koroonat ning soovis lugeda artikleid, mis räägivad tervisest peale koroonat. Eelkõige huvitas meest, mis saab tema kopsudest pärast sellise jubeda haiguse läbipõdemist. Ants on enda sõnul tubli, et kasutab oma eas nutiseadmeid, kui paljud temavanused seda ei oska. Ta on mures ka teiste vanemate inimeste pärast, kes võivad artiklite lugemisega endale suured võlad kaela tuua. Mehe sõnul pakutakse ajalehe lugemiseks esialgu kuni kahe euroga kuupaketti, kuid tihtipeale unustatakse eemaldada märge, et soovitakse ka püsitellimust. Nii ootab edaspidi ees iga kuu 10 eurot suurem telefoniarve.

«Häbi peaks olema teenida raha inimeste tervise pealt! Kõik tervist puudutav peab saama tasuta kättesaadavaks. Kuidas me muidu ennast ja teisi aidata saame, kui meil puudub info ning igaühel sellist raha ei ole?» sõnas mees lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles