Inimesed on segaduses: kuidas saab piirangute ajal ehituskaubad kätte?

Kuuuurija
Copy
Välimüük Bauhofis.
Välimüük Bauhofis. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Kuuuurija» toimetusega võttis ühendust mitu inimest, kes kurdavad, et ei saa aru, kuidas ehituspoest tellitud kauba ikkagi kätte saab.

Keeruline aeg ja pandeemia tõttu kehtestatud piirangud on teinud nii mõnegi inimese koduseks. Paljud soovivad kasutada seda aega kodu korrastamiseks, sest tööl käies selleks aega ei jää. Suurt küsimust tekitab aga see, kuidas ehitusmaterjalid või aiatarbed poest kätte saada.

Vanaproua Maali rääkis, et tema käib oma abikaasaga alati Bauhofis taimi, seemneid ja muid aiatarbeid ostmas. «On ju külviaeg, egas siis toidupoest kõike vajalikku saa. Bauhofis olen saanud alati oma mullad, külvikastid ja erinevaid seemneid. Kuidas ma nüüd need kõik kätte saan? Oma silm on ju ikka kuningas,» oli Maali nõutu.

Jüri kavatseb alustada see-eest remonti. «Mind on ees ootamas torutööd. Mis siis saab, kui ma poole töö pealt avastan, et mõni üleminek või põlv on puudu. Istun siis järgmise päevani ilma veeta, kuni netipoe tellimus komplekteeritud saab ja saan järgi minna? See on kindlasti väga aeglane protsess,» räägib murelik Jüri, kes ei julge alustada töid enne, kui selgus majas.

«Kuuuurija» küsis Bauhofi turundusdirektorilt Maarja-Liis Toomikult, kuidas saab piirangute ajal ehitusmaterjale kätte ning kui kiire on praegu nende teenindus.

Bauhofi turundusdirektori Maarja-Liis Toomiku vastus:

«Eks olukord on harjumatu nii klientide kui kaupmeeste jaoks ning anname endast parima, et ükski ost tegemata ega töö pooleli ei jääks! Bauhofist ostmiseks on neli võimalust:

  • E-pood, mis on alati avatud
  • Välimüügi ala iga kaupluse juures, kus pakume aiakaupu, näiteks turbad, mullad, väetised, aiatööriistad, aiakatted ja ettekasvatusalused
  • Esitada tellimus telefoni teel
  • Esitada tellimus meili teel

Aiakaupade ostusoovi korral soovitan pöörduda meie kaupluse välimüügi aladele, kust leiab aiakaupu, mida saame hetkel välitingimustes müüa. Kui miskit jääb puudu ja pöördute teenindajate poole, siis teeme kõik selleks, et tuua kaubad ka müügisaalist ja kliendid saaks kõik vajaliku kätte.

Kõikidest kanalitest tehtud tellimused komplekteerime nii kiiresti kui võimalik ja väljastame valitud kauplusest. E-poest tehtud tellimuste puhul saab kaubale järgi tulla juba alates kolmest tunnist.

Tehes tellimuse telefoni või meili teel, on oluline võimalikult täpselt ära märkida, millist toodet soovitakse ja mis koguses. Näiteks saab meie e-poest vaadata tootekoodi ja siis selle meie tellimiskeskusse edastada. Nii saame kõige kiiremini tellimuse vormistada ja siis ka juba väljastada. Kaup väljastatakse kõikidel juhtudel kliendi valitud kauplusest.

Iga ostmise võimaluse kohta saab täpsemalt lugeda meie veebilehelt: https://www.bauhof.ee/turvalist-ostlemist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles