Kas Mulgi vald ei näita huvilistele kortereid?

Kuuuurija
Copy
Korterid Lasnamäel, Linnamäe teel. Pilt on illustratiivne.
Korterid Lasnamäel, Linnamäe teel. Pilt on illustratiivne. Foto: Madis Veltman / Postimees

«Kuuuurija» poole pöördusid Kamara küla elanikud, kes kurdavad, et Mulgi vald takistab uute inimeste saabumist nende külla.

Kamara külas asub aadressil Kamara tee 18 pooltühi kortermaja, kus on 18 korterit.

Kohalikud jagasid sotsiaalmeedias teavet vabade korterite kohta looduskaunis maakohas. Nad loodavad, et väike küla ei hääbu ja sinna kolib elama rohkem inimesi.

Postitus olevat tekitanud huvi nii mõneski noorperes ning soov kohe kortereid vaatama minna oli lausa kolmel perel. Postituste tegijatele jõudis huvilistelt teave, et vald ei võimalda kortereid vaatama minna. «Ma ei mõista, miks vallal pole huvi kortereid müüa, nii palju tahtjaid on ju! Tore oleks, kui mõni noorpere siia elama tuleks. Käivad ka kõlakad, et maja soovitakse hoopiski lammutada, kuid maja on täiesti toimiv ning heas korras!» räägib kohalik, kes on valla käitumise pärast nördinud.

«Kuuuurija» uuris Mulgi vallavanemalt Imre Jugomäelt, mis plaanid vallal selle majaga on.

Mulgi vallavanema Imre Jugomäe vastus:

«Kamara tee 18 majas on kaheksateist korterit, millest kolm kuulub KOV-le (ühes neist üürnik). Lisaks on elanikud veel kahes korteris.

Omavalitsusel kindlasti ei ole plaani seda maja lammutada (poleks ka võimalik, kuna maja ei kuulu KOV-le). Hetkel tegeleb majandusnõunik hoopis antud hoonele korteriomandi seadmisega. See on eelduseks, et majas oleks võimalik teha omanikel ostu-müügitehinguid.

Ilmselt on siin millestki valesti aru saadud või liigub väärinfo.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles