Katrin Lustilt paluti raha abielu lahutamise jaoks

Kuuuurija
Copy
Pigem abielus, kui lahutatud.
Pigem abielus, kui lahutatud. Foto: Tairo Lutter

Eile pärastlõunal sai «Kuuuurija» mureliku kõne naisterahvalt, kes soovib oma abielu lahutada, kuid ei oska ega saa seda ise teha.

Eile pärastlõunal helistas «Kuuuurijale» suures ahastuses Linda (nimi muudetud, toim. teada), kes soovib väga oma abielu lahutada. Naise olukorra teeb väidetavalt keeruliseks see, et abielludes tehti varalahususe leping ning talle ei kuulu oma kodus isegi mitte uksehing. Samuti puudub naisel raha riigilõivu maksmiseks, et lahutus ametlikuks teha.

Nii paluski ta nutval häälel Katrin Lusti abi, et too kiirendaks oma ajakirjaniku sarmiga abielulahutusprotsessi ning paotaks veidi ka oma rahakoti suud, et aidata tasuda  riigilõivu. Naise sõnul on see vähemalt 100 eurot. Veel kurtis helistaja, et peale lahutust poleks tal enam kuskil elada, jättes mulje, nagu sooviks Lustilt ka ulualust. 

Katrin Lust rõhutab, et üritab oma saadetega inimesi aidata nii palju, kui saab. «Minult on küsitud raha, käendust, lihtsalt kellegi hirmutamist jne. Palun inimestelt mõistvat suhtumist, et ma suudan inimesi aidata ainult oma tööga ja mitte muul viisil.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles