Vanad autoromud ja prügi on sugulased omavahel tülli ajanud

Kuuuurija
Copy
MTÜ Puka Kogukonna Puka aleviku talgupäev. Prügi sai korjatud peatänavate ja maantee äärest.
MTÜ Puka Kogukonna Puka aleviku talgupäev. Prügi sai korjatud peatänavate ja maantee äärest. Foto: MTÜ Puka Kogukond

«Kuuuurijaga» võttis ühendust vanahärra, kes kurdab, et elukaaslase sugulased hoiustavad omavoliliselt tema krundil autoromusid ja politsei teda ei aita.

Anti elab Järvamaal vaikses metsatukas koos oma elukaaslase Maiega. Maie on mehe uus elukaaslane, kellega ta kohtus peale rasket lahutust oma laste emaga.

Ka Maiel on eelmisest suhtest lapsed ning lapselapsed ja just nende viimastega Antil kana kiskuda ongi.

Kuigi Antil puudub igasugune suhtlus Maie lapselastega, on üks neist tassinud tema krundile omavoliliselt kasutuskõlbmatuid autosid. «Olen püüdnud temaga suhelda, et ta auto ära viiks, kuid nooruk keeldub ja ei tee teist nägugi. Ise ma seda ka ära viia ei saa, sest velgi pole all ja nii ju autot sleppi võtta ei saa ning politsei mind siinkohal ei aita,» on vanahärra maruvihane.

Anti sõnul on olukord nutune ja tekitab veidraid küsimusi. Miks politsei tuleb appi vaid siis, kui sinult midagi röövitakse, aga kui prügi sulle tuuakse, siis ei aita sind keegi?

«Kuuuurija» võttis ühendust politsei kommunikatsioonibüroo peaspetsialisti Kristi Raidlaga, et uurida olukorra tegelikke tagamaid.

Raidla sõnul on Paide politseijaoskonna piirkonnavanem suhelnud nii Antiga kui ka auto hoovi toonud mehega, kelle sõnul on kinnistu omanik suulise kokkuleppe alusel lubanud tal autot oma hoovis hoida. Samuti on autoomanik väitnud, et tal on maaomanikuga kokkulepe, et ta viib auto ära mai lõpus. «Politseile teadaolevalt on auto eramaal ja liiklust ei takista. Kui omanikel on tekkinud erimeelsused, milles kokkuleppele ei jõuta, saab tsiviilkorras pöörduda kohtu poole,» sõnas Raidla.

«Kuuuurija» toimetus võttis peale vestlust politseiga kohe uuesti ühendust Antiga, kuid mees väidab, et mingeid kokkuleppeid ei ole. Anti lubas oodata sellegipoolest mai lõpuni ja kui selleks ajaks pole võõras vara tema hoovist ära viidud, pöördub mees kohtusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles