Joobes mees sõitis jalgrattaga väikelapsele otsa ja tõstis ema peale häält

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Neljapäeval sõitis joobes jalgrattur Pärnu sillal väikesele poisile otsa, kuid vabandamise asemel püüdis ta lapsest kinni haarata ning kasutas ema kohta ebatsensuurseid sõnu.

Neljapäeval sõitis joobes jalgrattur Pärnu sillal väikesele poisile otsa, kuid ei soostunud vabandama, vaid tahtis lapsest kinni haarata ning ärritus.

Petuunia kirjutas Facebookis sellest, kuidas ta nägi pealt Pärnu sillal toimunud õnnetust. Toimunu ei anna talle senini rahu, sest tema meelest tegi joobes jalgrattur peale õnnetust väikese poisi emale liiga.

Nimelt jalutas postituse tegija suviselt soojal päeval üle Pärnu silla Ülejõe poole ning tema ees nautisid samuti päeva jalgrattal ema ja väike poeg.

Petuunia sõnul järgisid ema ja poeg igati liikluseeskirju ning püüdsid võtta teel võimalikult vähe ruumi, et ka teisedki liiklema mahuks.

Ühtäkki, kui väike pere oli hakanud sillalt alla pöörama, sõitis ootamatult poisile otsa teine jalgrattur. «Nurga tagant tuli välja päise päeva ajal purju joonud vene rahvusest keskealine mees ja tal oli ikka väga suur hoog taga. Ta vingerdas rattaga ringi ja sõitis armsale poisile otse sisse ja mõlemad kukkusid väga õnnetult,» kirjeldab postituse tegija õnnetust.

Pärnu sild.
Pärnu sild. Foto: Urmas Luik

Poisipõnn oli kohe valust karjuma hakanud ning ema püüdis last rahustada nii, kuis oskas. «Ta hoidis teda maas istudes enda kaisus ja karjus abi, et keegi kiirabisse helistaks,» kirjeldab Petuunia ema meeleheidet.

Õnneks tuldi neile kiiresti appi ning kiirabisse helistajaid oli lausa kaks. Šokis ema ei jätnud oma pahameelt väljendamata ning karjus purjus mehele kõval häälel: «Silla alguses peaks ikka hoogu maha võtma, täiesti jobu oled!»

Petuunia arvates olid naise tunded igati mõistetavad ja olukorda arvestades lausa liiga helgelt väljendatud.

Kuid õnnetuse tekitanud joobes mees vabandama ei vaevunud. Selle asemel hakkas ta ema peale karjuma ning samal ajal püüdis ka last vihast haarata. Ema püüdis meest lapsest eemale hoida ning õige pea saabusid sündmuskohale ka politsei ja kiirabi.

Petuunia arvates võiks sellel mehel häbi olla ning ta loodab südamest, et väikesel poisil on kõik hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles